Prisma MDF 11

Prisma MDF 11

Prisma MDF 11 je idealan metal detektor za manje proizvode. Kompletno je napravljen od nerđajućeg čelika, što znači da se bez problema može instalirati na linijama koje podržavaju FDA-HACCP standard. Ovaj uređaj je opremljen sa sistemom za nameštanje visine i ugla glave detektora, što omogućava najbolju adaptaciju ovog metal detektora na vašu liniju. Ovaj metal detektor podržava automatsku kalibraciju i regulaciju faze, te je veoma jednostavan za korištenje i svakodnevno upravljanje.

Opširnije...

Prisma MDN/MFN 09-11

Prisma MDN/MFN 09-11

Prisma MDN/MFN 09-11 je idealan metal detektor za otvorene ili upakovane proizvode na pokretnoj traci. Njegova monofrekfentna elektronika omogućava automatsku kalibraciju i regulaciju faze. Kompletno je napravljen od nerđajućeg čelika sa IP65/67 zaštitom i opremljen je sa integrisanim kontrolnim panelom pokretne trake unutar samog metal detektora. Konvejer je napravljen u skladu sa svim najvećim higijenskim standardima, što garantuje maksimalan vek trajanja i čistostoću.

Opširnije...

Prisma MDT 09-11

Prisma MDT 09-11

Prisma MDT 09-11 je idealan za detekciju metala u tečnostima, mesu i sl. proizvodima. Napravljen je kompletno od nerđajućeg čelika sa IP65/67 nivoom zaštite i ima odvojenu elektroniku i specifične cevi za određeni tip proizvoda. Velika pažnja je posvećena konstrukciji ovog metal detektora, te se ovaj uređaj može postaviti u veoma uskom i malom prostoru.

Opširnije...

Prisma MDZ 09-11

Prisma MDZ 09-11

Prisma MDZ 09-11 je idealan metal detektor za proizvode u vertikalnim tubama. Velika pažnja je posvećena dizajnu ovog metal detektora, što je dovelo do smanjenja kompletne veličine urađaja, te se može ugraditi u veoma mala i skučena područja, kao što je na primer unutrašnjost vertikalne pakerice.

Opširnije...

Prisma MDB

Prisma MDB

Prisma MDB je odličan metal detektor za detektovanje gvozdenih kontaminata unutar aluminijumskog pakovanja. Ovaj metal detektor je izrađen od nerđajućeg čelika i sadrži IP55 nivo zaštite.

Opširnije...

Slike sa instalacija

Naši prijatelji

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia bet365

София Dyrven Material

София Дъски цена