Videojet 1530

Videojet 1220

Dizajniran za dugu eksploataciju (pet godina bez servisiranja), pri srednjim brzinama rada i kapacitetima, sa ispisom do pet redova teksta. Printer je konstruisan da podrži i isprati rad vaše proizvodne linije.

 

Inkjet Štampa

 

Dizajniran je za korisnike koji imaju jednostavne potrebe za obeležavanjem i idealan je za industriju hrane, pića, hemijsku, farmaceutsku i industriju lične nege/kozmetike.

Jednostavniji rad

Jednostavan korisnički interfejs zasnovan na ikonicama i inovativne karakteristike čine rukovanje printerom jednostavnijim nego ikad. Glava za štampanje se automatski kalibriše i čisti u cilju konstantno visokih performansi i dužeg vremena rada. Smart Cartridge Fluid System ili "pametni patron" sprečava prosipanje tečnosti tokom zamene kertridža - smanjujući otpad i operativne troškove.


Napredno održavanje

Videojet 1530 radi pet godina pre potrebnog redovnog servisa, te predstavlja idealno rešenje za firme koje maksimalno koriste svoje štampače. Poruka upozorenja se pojavi na ekranu kada je vreme da se zameni ventilsko filterski blok - nema više prljave zamene filtera.


Superiorniji kvalitet štampe

Linija 1000 omogućava najčitljivije kodove u industriji. Ona obezbeđuje superioran kvalitet štampe garantujući precizno plasiranje kapljica mastila - iznova i iznova. Dinamička kalibracija održava konstantan kvalitet ispisa, čak i ukoliko se uslovi okruženja promene.

Slike sa instalacija

Naši prijatelji

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia bet365

София Dyrven Material

София Дъски цена